Deze maand heb ik, net als in maart, heel weinig te melden. Het wordt bijna saai. Ik heb heel weinig nodig deze maanden op reis. Uitzonderingen daar gelaten, bijvoorbeeld als ik spullen kwijt raak (zoals me helaas wel vaker overkomt). Gelukkig gaat het beter, de afgelopen weken ben ik niets kwijt geraakt het hoef ik ook niets opnieuw te kopen.

Echter begin ik wel een wensenlijstje van spullen te verzamelen voor thuis. Begin juli kom ik terug van mijn wereldreis en gaat deze blog waarschijnlijk een stuk interessanter worden. Daarom heb ik besloten mei en juni in één blog te voegen om daarna weer per maand te gaan schrijven over mijn aankopen.

Mijn gekochte spullen in april:

Tandpasta €2,10*
Omdat ik dit al eerder gekocht heb verwijs ik naar het stukje dat ik hierover schreef in maart. Hier kun je lezen wat de meest duurzame keuzes zijn op het gebied van tandpasta.

Deodorant €2,60*
Hetzelfde geldt voor deodorant, in februari schreef ik over de duurzaamste keuzes voor het kopen van deo.

Conclusie
Weer een maand helemaal niets en ik voel me nog steeds goed. Een groot voordeel dat ik al die nutteloze souvenirs niet mee hoef te dragen in mijn backpack. Ik zie alleen maar voordelen. Mijn voorspelling is dat ik de komende periode nog aan aantal dingen ga kopen. Ik heb duikhandschoenen en een haarband nodig voor een lange duiktrip die ik ga maken, deze wil ik gaan kopen. Ook wil ik voor thuis een hangmat kopen. Als ze deze van goede geweven kwaliteit verkopen dan wil ik er daar ook graag een van meenemen naar Nederland. I hope that will be it. Fingers crossed!

⋙ Volg je mij al op Instagram? Op @Zeroplastics.nl deel ik bijna dagelijks persoonlijke tips over een duurzamer leven, minder plastic verpakkingen mijn Vegan lifestyle.

⋙ Zoek je inspiratie om minder plastic verpakkingen te kopen? Kijk dan eens op de pagina over winkels in Amsterdam. Of ben je op zoek naar specifieke plasticvrije producten? Neem dan eens een kijkje op de producten pagina.

⋙ Interesse in een milieu bewust, diervriendelijk en gezonde leefstijl? In mijn blogs vertel ik hier meer over.