⋙ Wil jij minder plastic kopen? Dan is het belangrijk om je goed voor te bereiden. Helaas is het niet mogelijk om zomaar te stoppen met plastic kopen. Wil je weten wat je nodig hebt om plasticvrij boodschappen te doen? Lees dan verder in het volgende artikel:  Waar moet ik beginnen.

Ben je al bekend met plasticvrij boodschappen doen, dan kun je bovenstaand artikel overslaan en kiezen voor de volgende onderwerpen:

⋙ Wil je weten in welke winkels ze onverpakte producten verkopen? Kijk dan bij  Amsterdam voor de winkels en markten bij jou in de buurt.
⋙ Ben je op zoek naar specifieke producten? Kijk dan bij producten om te zoeken naar hetgeen dat jij onverpakt wilt kopen.

Ik wens je heel veel plezier met deze zoektocht. Ik hoop je met deze website een beetje te kunnen helpen. Heb je tips of vragen, dan kun je contact met mij opnemen.

Het begin is lastig, maar ik beloof je dat het snel makkelijker wordt! You can do it!

❤︎Veel leesplezier❤︎

⋙ Volg je mij al op Instagram? Op @Zeroplastics.nl deel ik bijna dagelijks persoonlijke tips over een duurzamer leven, minder plastic verpakkingen mijn Vegan lifestyle.

⋙ Zoek je inspiratie om minder plastic verpakkingen te kopen? Kijk dan eens op de pagina over winkels in Amsterdam. Of ben je op zoek naar specifieke plasticvrije producten? Neem dan eens een kijkje op de producten pagina.

⋙ Interesse in een milieu bewust, diervriendelijk en gezonde leefstijl? In mijn blogs vertel ik hier meer over.