Vanaf nu is het in Amsterdam en omstreken mogelijk om verpakkingsvrije veganistische producten te kopen die aan huis geleverd worden door Verpakkings Vrij Vegan. Misschien is je eerste gedachte "he dit bestaat toch al?", maar nee, het concept van Verpakkings Vrij Vegan is net iets anders. Bij hen kun onder andere onverpakte plantaardige melk en yoghurt, vegan burgers en vegan kazen kopen.

Normaal gesproken wordt plantaardige melk en yogurt in plastic of drankkarton geleverd, maar de Verpakkings Vrij Vegan vult jou eigen flessen thuis bij. Hoe cool is dat! Ook vegan burgers die zonder verpakking wordt geleverd is wat mij betreft uniek.

Dutch Weed Burger zonder verpakking

De webwinkel is op dit moment in de opstartfase en er worden nu 34 producten verkocht. De producten die verkocht worden zijn allemaal lokaal gemaakt. De kazen worden in Duivendrecht gemaakt, de plantaardige melk komt uit Twente en de burgers uit Haarlem.

Je kunt eenmalige bestellingen plaatsen, maar ook een bestelling die dan wekelijks bij jou aan de deur wordt afgeleverd met de bakfiets.  

Ben je nieuwsgierig naar hun producten kijk dan op: www.verpakkingsvrijvegan.nl

⋙ Volg je mij al op Instagram? Op @Zeroplastics.nl deel ik bijna dagelijks persoonlijke tips over een duurzamer leven, minder plastic verpakkingen mijn Vegan lifestyle.

⋙ Zoek je inspiratie om minder plastic verpakkingen te kopen? Kijk dan eens op de pagina over winkels in Amsterdam. Of ben je op zoek naar specifieke plasticvrije producten? Neem dan eens een kijkje op de producten pagina.

⋙ Interesse in een milieu bewust, diervriendelijk en gezonde leefstijl? In mijn blogs vertel ik hier meer over.